Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Військовослужбовцем виплатять компенсацію, якщо не зможуть забезпечити житлом

8 лютого 2018, 13:48
2918
1
Автор:
Реклама

Введено виплату компенсації за піднайм (найм) житла для військовослужбовців рядового, сержантського і старшинського складу військової служби за контрактом (у разі відсутності можливості їх розміщення в спеціально пристосованих казармах або в сімейних гуртожитках).

У новій редакції викладено норму статті 12 Закону «Про соціальний та правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей».

Передбачено, що у разі відсутності службового житла військовослужбовці рядового, сержантського і старшинського складу, які проходять військову службу за контрактом та не перебувають у шлюбі, можуть розміщуватися безкоштовно у спеціально пристосованих казармах в розташуванні військової частини, а сімейні - в сімейних гуртожитках. Житлово-побутові умови в таких казармах повинні відповідати вимогам, що встановлені до гуртожитків для самотніх громадян. Якщо немає можливості розмістити військовослужбовців у спеціально пристосованих казармах в розташуванні військової частини та сімейних гуртожитках, військова частина зобов'язана орендувати для військовослужбовців та членів їх сімей житло або за їх бажанням виплачувати грошову компенсацію за піднайм (найм) житла.

Зміни (проект № 5027) прийнято Верховною Радою 8 лютого. Закон прийнято з поправками.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини