Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Особи, які супроводжують військовослужбовців Держспецтрансслужби до санаторію, отримають путівки

6 грудня 2017, 10:30
535
0
Автор:
Реклама

Міністерство інфраструктури внесло зміни до Інструкції про організацію санаторно-курортного забезпечення у Державній спеціальній службі транспорту.

Так, пільговою оплатою вартості путівок забезпечуються військовослужбовці та члени їх сімей, якщо розмір середньомісячного сукупного доходу сім'ї з розрахунку на одну особу за попередні шість місяців не перевищує трьох прожиткових мінімумів.

Передбачено безкоштовні путівки на підставі рішень санаторно-курортних відбіркових комісій, не більше одного разу на рік для:

1) осіб, які супроводжують до санаторію військовослужбовців, які за станом здоров'я потребують сторонньої допомоги відповідно до висновку лікарської комісії, для продовження лікування після стаціонарного лікування в госпіталі;

2) ветеранів війни й осіб, які проходять військову службу або працюють в Держспецтрансслужбі, зокрема, учасників бойових дій, інвалідів війни та осіб, що мають особливі заслуги перед Батьківщиною.

Також передбачено, що військова частина, де було видано санаторно-курортну путівку, відшкодовує витрати, пов'язані з проїздом до санаторію.

Зміни до Інструкції внесено наказом Міністерства інфраструктури від 9 жовтня 2017 року № 343 «Про затвердження змін до Інструкції про організацію санаторно-курортного забезпечення у Державній спеціальній службі транспорту».

Нагадаємо, що право на отримання путівки особам, які супроводжують несамостійного військовослужбовця до санаторію, передбачено змінами до Закону «Про соціальний та правовий захист військовослужбовців і членів їх сімей» від 12 квітня 2016 року.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини