Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Запрацював відкритий реєстр боржників

11 січня 2017, 14:48
4961
1
Реклама

Запрацював Єдиний реєстр боржників - складена автоматизованої системи старанного виробництва. Мета реєстру - обнародування в режимі реального часу інформації про невиконані майнові зобов'язання боржників.

У реєстр вносяться дані про громадян і компаніїякі відповідно до рішень суду визнані боржниками і відносно яких відкрито відповідне старанне виробництво.

Виконавець одночасно з винесенням постанови про відкриття старанного виробництва зобов'язаний внести в реєстр відомості відносно боржників, які мають зобов'язання перед фізичними або юридичними особами по судових рішеннях і рішеннях інших органів.

У реєстрі повинна міститися інформація про боржників, відносно яких старанні виробництва зареєстровані в системі після запуску цього реєстру.

Не підлягають внесенню зведення про боржників:

- які є державними органами, органами місцевого самоврядування;

- що не мають заборгованості по старанному документу про стягнення періодичних платежів більше 3 місяців;

- за рішенням немайнового характеру.

Відомості про боржника виключаються з реєстру одночасно з винесенням постанови про закінчення старанного виробництва, повернення старанного документу стягувачу, поверненні старанного документу до суду або в день встановлення виконавцем факту відсутності заборгованості по старанних документах про стягнення періодичних платежів.

Запуск Єдиного реєстру боржників передбачений Законом "Про старанне виробництво".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини