Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Формування собівартості - тема номера БУХГАЛТЕР&ЗАКОН № 30

25 липня 2016, 09:00
228
0
Реклама

Для виробничих підприємств калькуляція собівартості продукції - насущна необхідність. І хоча в цій сфері більшість питань вирішують само підприємство, є методичні основи, на які необхідно орієнтуватися усім без виключення. Про них видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН № 30 розповість в матеріалі "Формування собівартості : основи калькуляції".

Облік загальновиробничих витрат має специфіку, оскільки такі витрати підлягають розподілу виходячи зі встановленої на підприємстві бази. Причому вибір такої бази впливає і на податковий прибуток. Про те, як можна оптимізувати оподаткування за рахунок цих показників, читайте в статті "Формування собівартості : загальновиробничі витрати".

При формуванні собівартості продукції використовуються різні способи і методи калькуляції. Підприємство може вибрати найбільш прийнятний варіант виходячи з конкретних умов виробництва. Необхідну інформацію для здійснення такого вибору можна знайти в матеріалі "Формування собівартості : способи і методи калькуляції".

Про цих і інших темах читайте у свіжому номері електронного видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН № 30липень 2016. Номер доступний тільки для передплатників видання. Якщо Ви ще не виписуєте видання, замовте безкоштовний доступ до демо-номеру чи підпишіться на видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Нова платформа від ЛИГА:ЗАКОН: бланки і шаблони договорів, формування звітності, бухгалтерський і податковий облік, законодавство і багато що інше, що необхідно для роботи бухгалтера!

Спробувати безкоштовно

Купити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини