Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Погоджена назва реєстру сертифікованої продукції

30 червня 2016, 09:28
664
0
Реклама

Постановою Кабміну від 24 червня № 383 наведено у відповідність із законодавством положення нормативно-правового акту про митне оформлення товарів.

Так, в постанові від 14.05.2008 № 446 про затвердження Порядку митного оформлення товарів, що підлягають сертифікаціїназва "Єдиний реєстр сертифікованої в Україні продукції" замінена на "Реєстр державної системи сертифікації".

Зміни прийняті, оскільки на сьогодні випуск для вільного звернення на митній території України контрольованих товарів здійснюється за наявності в Єдиній автоматизованій інформаційній системі ГФС інформації про те, що назва, тип, вид, марка і виробник товарів (незалежно від їх власника або одержувача) включені в Єдиний реєстр сертифікованої в Україні продукції. В той же час, відповідно до Декретом Кабміну "Про стандартизацію і сертифікацію"органи прибутків і зборів здійснюють митне оформлення імпортних товарів, що підлягають обов'язковій сертифікації, на підставі інформації, включеної в Реєстр державної системи сертифікації.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини