Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Закони про співфінансування ремонту доріг державного значення набули чинності

2 липня 2015, 10:11
631
1
Автор:
Реклама

Сьогодні, 2 липня, набули чинності закони про співфінансування ремонту доріг державного значення, прийняті Верховною Радою 2 червня.

Закон № 490 - VIII "Про внесення змін до деяких законів України відносно співфінансування ремонту доріг державного значення" передбачає право органів місцевого самоврядування здійснювати капітальний і поточний ремонт вулиць і доріг населених пунктів і інших доріг, які є складеними автомобільних доріг державного значення, за рахунок засобів відповідних місцевих бюджетів (як співфінансування на договірних началах). Відповідні зміни внесені в закони "Про автомобільні дороги" і "Про місцеве самоврядування в Україні".

Закон № 491 - VIII "Про внесення зміни в ст. 91 Бюджетного кодексу відносно співфінансування ремонту доріг державного значення" до витрат місцевих бюджетів відніс витрати на капітальний і поточний ремонт вулиць і доріг населених пунктів і інших доріг, які є складовими автомобільних доріг державного значення (як співфінансування на договірних началах).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини