Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутати дозволили мобілізованим держслужбовцям пізніше подати декларацію про прибутки

15 липня 2015, 13:11
919
1
Автор:
Реклама

Сьогодні, 15 липня, Верховна Рада ухвалила Закон про внесення змін до Закон "Про принципи запобігання і протидії корупції" відносно декларантов, які знаходяться на військовій службі (законопроект № 2608).

Зміни торкаються осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Законом визначено, що суб'єкти декларування, які не мали можливості подати до 1 квітня за місцем роботи (служби) майнову декларацію за 2014 рік у зв'язку з мобілізацією подають таку декларацію за звітний рік впродовж 30 робочих днів з дня закінчення військової службипевного ч. 2 ст.24 Закону про військовий обов'язокабо з дня переходу на військову службу за контрактом.

Законом також встановлено, що у випадку якщо суб'єкт декларування не може отримати інформацію про майноприбутках, витратах і зобов'язаннях фінансового характеру мобілізованого члена сім'ї, декларація за 2014 рік заповнюється без урахування інформації, невідомої суб'єктові декларування. У такому разі суб'єкт декларування разом з декларацією представляє пояснювальну записку довільної форми. У такій записці вказується, які саме позиції декларації не заповнені, і пояснюються причини їх незаповнення. Суб'єкт декларування зобов'язаний подати уточнену декларацію за 2014 рік не пізніше 30 робочих днів з моменту усунення обставин, які перешкоджали йому отримати необхідні дані.

Джерело: ВР

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини