Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ухвалений Закон про співфінансування ремонту доріг державного значення

2 червня 2015, 12:27
685
0
Реклама

Верховна Рада 2 червня ухвалила Закон про внесення змін відносно співфінансування ремонту і змісту доріг державного значення (законопроект № 2874).

Законодавчим актом вводиться механізм співфінансування на договірних началах при здійсненні капітального і поточного ремонту вулиць і доріг населених пунктів і інших доріг, які є складовими автомобільних доріг державного значення.

Уточнюються права, повноваження, умови фінансування будівництва, реконструкції, ремонту і змісту автомобільних доріг.

Відповідні зміни внесені в Закон про автомобільні дороги і Закон про місцеве самоврядування.

Також ухвалений Закон про внесення змін до статті 91 Бюджетного кодексу відносно співфінансування ремонту і змісту доріг державного значення (законопроект № 2875).

Доповнений перелік витрат, які можуть здійснюватися з усіх місцевих бюджетів, витратами на капітальний і поточний ремонт вулиць і доріг населених пунктів і інших доріг, які є складовими автомобільних доріг державного значення (в якості співфінансування на договірних началах).

Ухвалені закони покликані забезпечити поліпшення фінансування системи доріг державного значення, які знаходяться на території місцевих громад, що сприятиме їх соціально-економічному розвитку.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини