Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Діють нові тарифи на послуги поштового зв'язку

5 травня 2015, 09:45
972
1
Реклама

Нові Граничні тарифи на універсальні послуги поштового зв'язку, затверджені рішенням Нацкомсвязи від 07.04.2015 № 193набули чинності 1 травня 2015 року.

Основою для перегляду тарифів є ріст собівартості послуг, зокрема, цін на паливно-мастильні матеріали, тарифів на електроенергію, ставок орендної плати і тому подібне

Як раніше повідомляли у Комісії, документ розроблений так, щоб не змінилися тарифи на пересилку в межах України листів, поштових карток і бандеролей масою до 2 кг, у тому числі рекомендованих, а також тарифи на пересилку в іноземні держави секограм, листів, поштових карток вагою понад 50 г і простих бандеролей.

Розмір змінених тарифів на пересилку посилок без оголошеної цінності в межах області і в межах України складають в середньому 15 % (за посилку і за кожен кілограм).

Скоректовані тарифи на міжнародні пересилки поштової картки і листа масою до 20 г і від 20 г до 50 г, а також тарифи за пересилку посилок без оголошеної цінності, вартість яких тепер залежатиме від напряму.

Нові тарифи передбачають зміну рівня скидки - з 20 % до 40 %яка може надаватися оператором користувачам на послуги поштового зв'язку (але не нижче за собівартість).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини