Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Апеляційний суд Донецької області почне працювати в Артемівську з 26 травня

22 травня 2015, 12:50
2171
0
Автор:
Реклама

У виконання Закону "Про здійснення правосуддя і карного виробництва у зв'язку з проведенням антитерористичної операції", листа Голови Апеляційного суду Донецької області від 22 квітня 2015 року про створення і забезпечення належних умов для здійснення правосуддя і на підставі відповідного представлення Державної судової адміністрації Голова ВССУ Борис Гулько 21 травня видав розпорядження № 33/0/38-15 про відновленні роботи Апеляційного суду Донецької області.

Згідно з розпорядженням Апеляційний суд Донецької області відновить роботу з 26 травня 2015 року за адресою: Донецька область, м. Артемівськ, вул. Леніна, 10 і забезпечить розгляд цивільних справ, справ про админправонарушениях і карних виробництв (окрім справ, карних виробництв, які підлягають / знаходяться на розгляді в Апеляційному суді Донецької області, розміщеному в м. Маріуполі Донецькій області).

У свою чергу, Апеляційний суд Запорізької області забезпечуватиме розгляд справ (виробництв), які до 26 травня 2015 року поступили на розгляд цього суду в порядку, визначеному Законом "Про здійснення правосуддя і карного виробництва у зв'язку з проведенням антитерористичної операції", і відповідно до розпорядження ВССУ від 2 вересня 2014 року № 27/0/38-14 "Про визначення територіальної осудності справ".

Джерело: ВССУ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини