Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін продовжив ще на місяць надзвичайні заходи на ринку електроенергії

14 грудня 2015, 17:37
653
0
Реклама

Кабмін розпорядженням від 9 грудня 2015 року № 1296-р у черговий раз продовжив термін дії тимчасових надзвичайних заходів на ринку електричної енергії на один місяць.

Таке рішення прийняте згідно ч. 4 ст. 29 Закону "Про основи функціонування ринку електричної енергії України" і п. 6 Порядку вжиття тимчасових надзвичайних заходів по подоланню наслідків тривалого порушення нормальної роботи ринку електроенергії.

Так, НКРЭКУ доручено забезпечити коригування тарифів на виробництво електроенергії, зокрема виробникам, працюючим по цінових заявках, і величин "зеленого тарифу". Крім того, Кабмін дозволив провести перевірки суб'єктів ринку електроенергії з питань режимів і надійності роботи основного устаткування. Також доручення по розробці графіків навантаження енергосистеми отримали ГП "Енергоринок" і ГП "Укрэнерго".

Розпорядження набуває чинності з дня його прийняття і діє впродовж місяця.

Нагадаємо, що рішення відносно продовження терміну дії надзвичайних заходів на ринку електроенергії приймається урядом не більше ніж на 1 місяць. Уперше такі надзвичайні заходи були введені у серпні 2014 року.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини