Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Органам ліцензування треба врахувати норми Закону "Про електронну комерцію" при затвердженні ліцензійних умов

5 жовтня 2015, 17:33
949
0
Реклама

Державна регуляторна служба звернулася в органи ліцензування відносно необхідності обліку норм Закону "Про електронну комерцію" при затвердженні нових ліцензійних умов на відповідні види діяльності.

Одній з норм закону передбачено, що якщо для здійснення діяльності по поширенню певних товарів, виконання робіт або надання послуг законом передбачена обов'язковість отримання ліцензії або дозвільного документусуб'єкт електронної комерції може здійснювати реалізацію таких товарів, робіт, послуг виключно з моменту отримання ліцензії або дозволу на здійснення відповідного виду діяльності.

Одночасно п. 3 Завершальних положень Закону про електронну комерцію Кабінету Міністрів необхідно в 3-місячний термін з дня набуття чинності Закону затвердити ліцензійні умови здійснення окремих видів госпдіяльності по реалізації товарів, виконанню робіт або наданню послуг, що підлягають ліцензуванню, з урахуванням особливостей, пов'язаних з дистанційною формою здійснення такої діяльності у сфері електронної комерції.

Джерело: ГРС

Детальніше читайте: Набув чинності Закон про електронну комерцію.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини