Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як класифікується по УКТЗЕД плавлений сир?

12 січня 2015, 12:34
927
0
Автор:
Реклама

Державна фіскальна служба в листі № 17593/7/99-99-25-04-03-17 розповіла про класифікацію згідно УКТЗЕД товару "сирний продукт". Роз'яснено, що плавлені сири, зроблені шляхом подрібнення, перемішування, плавлення і емульгування за допомогою нагріву і речовин (включаючи плавильні солі) одного або декількох різновидів сиру і одного або декількох різновидів таких продуктів, що емульгують або підкисляючих : вершки або інші молочні продукти, сіль, спеції, ароматизатори, харчові барвники і вода, включаються в товарну позицію 0406 УКТЗЕД (п. 3 Пояснень до товарної позиції 0406 УКТЗЕД).

В той же час в цю товарну позицію не включаються продукти, в яких молочний жир був повністю або частково замінений іншими (наприклад, рослинним) видами жиру, не рахуються сиром у рамках товарної позиції 0406 і зазвичай розглядаються в товарній позиції 2106 УКТЗЕД (перший абзац додаткових пояснень до товарних категорій товарної позиції 0406 УКТЗЕД).

Таким чином, плавлений сир, в якому молочний жир частково замінений рослинним жиром, слід класифікувати у рамках товарної позиції 2106 УКТЗЕД.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини