Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Бізнес стане на Єдину платформу

27 серпня 2014, 09:00
692
0
Реклама

Компанія "ЛІГА: ЗАКОН" випустила принципово нове рішення для підприємств України - Єдину інформаційну платформу ЛІГА :ЗАКОН ДЛЯ УСІХ. Це некомерційний проект, створений на підтримку українського бізнесу як реакція на украй непрості умови, що склалися, в країні.

Головне завдання Платформи - забезпечити швидке інформування керівника і усього підприємства про законодавчі зміни.

Правовий бліц-аналіз головних подій за день; зведення новин для бухгалтера і юриста; тези правил і дій відносно зовнішніх і внутрішніх загроз для компанії (БЕЗПЕКА БІЗНЕСУ) і база НПА (ПРАВО УКРАЇНИ) - уся ця оперативна інформація в Єдиній платформі тепер буде доступна Топ-менеджменту для ефективного управління підприємством.

Голова правління компанії "ЛІГА: ЗАКОН" Марина Бондаренко відмітила: "Цінність нової пропозиції полягає в тому, що ми випустили некомерційний продукт для керівника, що забезпечує інформаційну озброєність для усього підприємства. Стартував проект до дня незалежності України, з ідеєю підтримати український бізнес, адже сьогодні кожен бореться за незалежність України, і бізнес не виключення. Проінформований бізнес - це вже частина успіху у боротьбі за єдину країну"!.

"Що стосується інформаційно-правової підтримки діяльності українських компаній, зараз на перший план вийшли три основні проблеми", - резюмує Маляренко Оксанамаркетинг-директор компанії "ЛІГА: ЗАКОН".

"По-перше, законодавче поле, а з ним і правила гри міняються не просто часто, а блискавично, і частенько - радикально. Співробітники не устигають відстежити і проаналізувати зміни, що безпосередньо впливає на бізнес-модель і прибуток компанії, а ми знаємо, що сьогодні більшою мірою йде конкуренція на ринку не товарів, а бізнес-моделей…

По-друге, джерел інформації начебто і багато, але на збір загальної картини йде маса часу. Також часто немає довіри до зібраної інформації. У відкритих джерелах, як правило, фіксується "голий" факт самої події, а Топ-менеджменту важливо розуміти наслідки, погрози або ж, навпаки, можливості, що стоять за цим фактом.

По-третє, не усі ключові співробітники компанії проінформовані однаково, що спричиняє за собою різне трактування того, що відбувається, різну оцінку і як наслідок - неприйняття оперативних заходів, як того вимагає ситуація. Виникають конфлікти, риски, частенько керівник не упевнений в злагодженості дій своєї команди, у безпеці свого бізнесу".

Єдина інформаційна платформа ЛІГА :ЗАКОН ДЛЯ УСІХ багато в чому вирішує перераховані проблеми і істотно спрощує функціонування бізнесу в період змін: сигналізує керівникові і Топ-менеджменту про найважливіші за день факти в правовому полі; дає бліц-аналіз події - погрози, можливості для бізнесу; встановлюється на робочих комп'ютерах у фахівців і ланки, що управляє, що дає однакове розуміння суті того, що відбувається. Компанія стоїть на одній правовій основі, керівник упевнений у своїй команді, риски мінімізовані, профільні служби працюють злагоджено і ефективно.

Функціонально - з Платформи тепер стартують усі продукти ЛІГА :ЗАКОН (системи ЛІГА :ЗАКОН, "VERDICTUM"видання "БУХГАЛТЕР&ЗАКОН", "ЮРИСТ&ЗАКОН", БУМ: Бухгалтерський Розумний Модуль).

На даний момент Платформа - проект на підтримку існуючих користувачів ЛІГА :ЗАКОН, саме вони першими зможуть випробувати її у дії. Платформа встановлюватиметься на підприємстві кожному комерційному користувачеві на його ПК з будь-яким продуктом ЛЗ, плюс два додаткові місця (як правило, їх ставить собі керівник і фінансовий директор компанії).

Розвиток проекту планується з обліком і на основі зворотного зв'язку з діловим співтовариством. Для цього зараз активно збирається інформація для визначення подальшого вектору розвитку Платформи.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини