Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набув чинності Закон про часткову мобілізацію

24 липня 2014, 09:44
1162
1
Реклама

У офіційному виданні "Голос України" сьогодні опублікований Закон від 22.07.2014 № 1595 - VII про затвердження Указу Президента України від 21.07.2014 № 607/2014 про часткову мобілізацію.

Указ діє після твердження його Верховною Радою, а Закон про твердження набуває чинності з дня його публікації, тобто, з 24 липня.

Таким чином, впродовж 45 діб буде оголошена і проведена часткова мобілізацію серед військовозобов'язаних і резервістів на території Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Кіровоградській, Луганській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій, Чернігівській областей і м. Києва.

Місцевим органам виконавчої влади за участю органів місцевого самоврядування і із залученням підприємств, установ і організацій усіх форм власності доручається організувати і забезпечити мобілізацію в установленому порядку. Кабмін повинен забезпечити фінансування та ін.

Нагадаємо, що раніше часткова мобілізація проводилася у березні і у травні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини