Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЛІГА:ЗАКОН представила найповнішу систему за всю історію компанії

19 вересня 2012, 09:45
376
1
Реклама

Компанія "ЛІГА: ЗАКОН" у рамках підтримки малого і середнього бізнесу в Україні випустила систему, в яку включені усі ресурси, розроблені компанією за 21 рік. Безпрецедентність пропозиції полягає не лише в унікальності самої системи, але і в її доступності навіть для невеликого підприємства

На тлі майбутніх виборів і загальносвітової фінансової нестабільності тема правової підтримки бізнесу в Україні стає особливо актуальною. Нечіткість і суперечність української нормативної правової бази створює грунт для незахищеності бізнесу. Найскладніше доводиться малому і середньому бізнесу. Їх ключові фахівці особливо уразливі і гостро потребують надійної комплексної правової підтримки. Але не усі компанії сьогодні можуть собі дозволити потужну інформаційно-правову систему.

На підтримку малого і середнього бізнесу компанія "ЛІГА: ЗАКОН" випустила НОВУ комплексну систему - ЛІГА :ЗАКОН ПРОФЕСІОНАЛ. Це найповніша і найпотужніша система за всю історію компанії. У неї включені усі ресурси, які ЛІГА :ЗАКОН розробила за 21 рік.

Продажі системи ЛІГА :ЗАКОН ПРОФЕСІОНАЛ починаються сьогодні. Систему можна придбати тільки впродовж двох тижнів.

Детальніше на інформаційній сторінці чи по телефону (044) 538-01-02.

Довідка:

Компанія "ЛІГА: ЗАКОН" більше 20 років займається правовою підтримкою бізнесу і є лідером-розробником інформаційно-правових систем в Україні.

Системи ЛІГА :ЗАКОН - це затребуваний помічник більше 160 тис. активних користувачів : юристів, бухгалтерів, кадровиків і управлінців усіх рівнів - фахівців, від рішень яких безпосередньо залежить успіх бізнесу. Якість продукту підтверджена стандартами ISO 9001-2001. Системи ЛІГА :ЗАКОН встановлені в усіх судах, податкових і митних службах України.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини