Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Підприємства, що здійснюють центральне водопостачання, розроблять нормативи питної води

5 листопада 2014, 17:00
862
0
Автор:
Реклама

Минрегион розповів про дію Порядку розробки і затвердження технологічних нормативів використання питної води підприємствами, що надають послуги з централізованого водопостачання і водовідведення.

Порядок розробки і затвердження технологічних нормативів використання питної води підприємствами, які надають послуги з централізованого водопостачання і / або водовідведенню затверджений наказом Минрегиона від 25 червня 2014 року № 179.

Порядок визначає процедуру розробки і затвердження технологічних нормативів використання питної води підприємствами, які надають послуги з централізованого водопостачання (виробництво, транспортування і постачання питної води споживачам) і / або водовідведення (відведення і / або очищення комунальних і інших стічних вод).

Також наказом від 25 червня 2014 року № 181 Минрегион затвердив Методику технологічних витрат питної води підприємствами, які надають послуги з централізованого водопостачання і водовідведення. Методика визначає механізм здійснення розрахунку поточних індивідуальних технологічних нормативів витрати питної води підприємств, які надають послуги з централізованого водопостачання і водовідведення.

Відмітимо, Законом № 1602 - VII відносно харчових продуктів внесені зміни в Закон "Про питну воду і питне водопостачання". Зокрема, встановлено, що питна вода є харчовим продуктом, придатним для споживання людиною.

Також читайте: Як формуватимуться тарифи на воду?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини