Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Банки будуть повідомлені при встановленні диференційованих зборів

1 квітня 2013, 16:46
147
0
Автор:
Реклама

Фонд гарантування вкладів фізосіб (далі - Фонд) в листі від 28.03.2013 р. № 12-2337/13 надав роз'яснення відносно необхідності сплати регулярних зборів у вигляді диференційованих.

У документі нагадується, що рішенням старанної дирекції Фонду від 12.02.2013 р. № 11 були затверджені зміни до Положенню про порядок розрахунку, нарахування і сплати зборів до Фонду гарантування вкладів фізосіб, якими встановлюється порядок розрахунку, нарахування і сплати регулярного збору у формі диференційованого збору до Фонду.

Відповідно до п. 1 ч. 2 ст. 12 Закону "Про систему гарантування вкладів фізичних осіб" рішення про встановлення диференційованих зборів повинно бути прийнято старанною дирекцією Фонду і, відповідно до п. 8 ч. 1 ст. 9 цього ж Закону, - затверджено адміністративною радою Фонду.

За станом на 27 березня 2013 р. старанною дирекцією Фонду рішення з вказаного питання не приймалося.

У разі прийняття старанною дирекцією Фонду рішення про встановлення диференційованих зборів і його твердження адміністративною радою Фонду, - банки будуть повідомлені про таке рішення шляхом розміщення відповідної інформації на офіційному сайті Фонду в мережі Інтернет і електронною поштою Нацбанку.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини