Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Глава держави підписав закон, що дозволяє тимчасово затримувати транспорт за незаконно встановлені світлові і звукові сигнальні пристрої

3 березня 2012, 13:15
1479
0
Реклама

Учора, 02.03.2012 р., на офіційному сайті Президента з'явилася інформація про підписання Закону "Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення відносно посилення відповідальності за порушення порядку встановлення і використання спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв" (прийнятого парламентом на базі законопроекту № 9293).

Законом передбачається посилення адміністративної відповідальності за порушення порядку встановлення і використання спеціальних світлових і звукових сигнальних пристроїв. Зокрема, за проектом таке правопорушення "каратиметься" штрафом від 2500 до 3000 неоподатковуваних мінімумів прибутків громадян (від 42500 до 51000 гривен).

Крім того, Законом передбачена можливість тимчасового затримання ТС, на якому незаконно встановлені світлові і звукові сигнальні пристрої, працівниками ДАІ і заборони його експлуатації аж до демонтажу цих спеціальних пристроїв.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини