Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутати пропонують дозволити реєстрацію місця проживання в дачних котеджах

27 березня 2012, 12:19
1486
6
Реклама

У Верховній Раді зареєстрований законопроек № 10254авторства групи народних депутатів від Партії регіонів, про внесення змін до деяких законодавчих актів, що стосуються реєстрації місця проживання.

Автори пропонують дозволити реєстрацію місця проживання громадян за адресою житла, розташованого на земельних ділянках, наданих для ведення садівництва, дачного будівництва, фермерського і особистого селянського господарства - тобто в, садових і дачних будинках.

Закон "Про свободу пересування і вільний вибір місця проживання в Укриане" планують доповнити визначенням житла. Під ним в проекті розуміється житловий будинок, квартира, інше приміщення, призначене і придатне для проживання в нім (садиба, службове приміщення, гуртожиток, готель, притулок, будинок престарілих, інтернат), розташовані в населеному пункті або за його межами.

Також проектом пропонується передбачити в Земельному кодексі, що житлова забудова на земельних ділянках, наданих для фермерського і особистого селянського господарства, садівництва і дачного будівництва, може здійснюватися без зміни цільового призначення ділянок, з наданням поштової адреси і реєстрації місця перебування і місця проживання.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини