Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ВР врахувала пропозиції Президента і ухвалила закон, що надає право ФОП (медикам і ветеринарам) отримувати ліцензії на поводження з наркотиками

22 березня 2012, 14:50
666
0
Реклама

Парламент прийняв (на базі законопроекту № 9021) в цілому, з урахуванням пропозицій Президента (що поступили з президентським вето) Закон "Про внесення змін до Закон "Про наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори".

Закон надає фізичним особам-підприємцям, що мають ліцензії на здійснення медичної і ветеринарної практики, право здійснювати діяльність по придбанню, перевезенню, зберіганню, відпустці, використанню і знищенню наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів. Використовувати передбачені в законі наркотичні речовини у своїй лікувальній практиці такі особи зможуть за умови отримання ліцензії на здійснення відповідних видів діяльності по обороту наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів.

29.02.2012 р. КМУ було прийнято постанова, припиняюча дію деяких положень постанови Кабінету Міністрів України від 5 січня 2011 р. № 4", яке дало можливість суб'єктам господарювання, зокрема фізичним особам, здійснюють медичну і ветеринарну практику, використовувати в роботі наркотичні і психотропні речовини, приміром, кетамін, необхідні для проведення лікування, без отримання ліцензії на здійснення діяльності по обороту наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, з 1 березня 2012 року і до дня набуття чинності відповідного закону, що передбачає можливість отримання ними ліцензії.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини