Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Конкурс з отобору адвокатів для надання безкоштовної вторинної правової допомоги проводитиметься з 23 квітня

21 березня 2012, 13:11
1402
2
Реклама

Міністр юстиції, Олександр Лавринович, видав наказ № 409/5 від 15.03.2012 р. про проведення конкурсу адвокатів, що залучаються до надання безкоштовної вторинної правової допомоги.

Конкурс проводитиметься з 23 квітня по 1 червня (орієнтовно) 2012 року спеціально створеними (головними управліннями юстиції в АР Крим, областях, містах Києві і Севастополі) комісіями. До 23 квітня головні управління юстиції зобов'язані провести прийом заяв від претендентів.

Порядок і умови проведення конкурсу визначені постановою КМУ № 1362 від 28 грудня 2011 року.

Він полягатиме в перевірці теоретичних знань, практичних навичок і умінь претендента в різних галузях законодавства, досвіду за поданням правової допомоги під час дізнання, досудового слідства і розгляду кримінальних справ в суді, участі в розгляді справ про адміністративні правопорушення, представництва інтересів особи в судах, держорганах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами.

Перевірятися, буде, зокрема, і уміння складати процесуальні документи.

За підсумками конкурсу будуть сформовані регіональні реєстри адвокатів, що надають безкоштовну вторинну правову допомогу за контрактом, і адвокатів, що надають вторинну правову допомогу на підставі договору.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини