Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набув чинності закон про створення фонду регіонального розвитку у складі загального фонду держбюджету

6 лютого 2012, 13:47
621
0
Реклама

По даний офіційного веб-сайту Верховної Ради України, Президент підписав 31.01.2012 р. прийнятий парламентом 12.02.2012 р. Закон № 4318 - VI "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України і деяких інших законодавчих актів України".

Законом створення державного фонду регіонального розвитку в об'ємі не менше 1 % об'єму прибутків загального фонду держбюджету.

70% засобів фонду регіонального розвитку повинні будуть розподілятися між АР Крим, областями, містами Києвом і Севастополем відповідно до чисельності населення, що проживає в кожному регіоні. 30% засобів розподілятимуться між регіонами з урахуванням їх соціально-економічного розвитку відповідно до показника валового регіонального продукту з розрахунку на 1 особу (між регіонами, в яких цей показник менше 75% середнього показника по Україні).

Засоби фонду повинні спрямовуватися на виконання державних цільових програм і інвестиційних програм (проектів) в частині виконання заходів регіонального характеру; на виконання угод регіонального розвитку і програм подолання депресивності територій, держпрограм розвитку трансграничної співпраці; на виконання програм і заходів соціально-економічного розвитку регіонів, у тому числі - окремих адміністративно-територіальних одиниць (малих міст, гірських населених пунктів і так далі).

Закон набув чинності 05.02.2012 р.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини