Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Президент підписав Закон про перенесення дати набуття чинності норм про відповідальність за порушення у сфері захисту персональних даних

3 лютого 2012, 11:43
2718
0
Реклама

31.01.2012 р. Президент підписав Закон 4343 - VI "Про внесення змін до Завершальних положення Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України відносно посилення відповідальності за порушення законодавства про захист персональних даних", прийнятий на основі законопроекту № 9624.

Цим Законом термін набуття чинності Закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України відносно посилення відповідальності за порушення законодавства про захист персональних даних" переноситься з 1 січня на 1 липня 2012 року.

Таким чином, норми КоАП і УКщо передбачають відповідальність за порушення законодавства у сфері захисту персональних даних, зокрема - за ухилення від реєстрації баз даних, за невиконання законних вимог органу виконавчої влади з питань захисту персональних даних відносно усунення порушень законодавства про захист персональних даних і так далі, діятимуть тільки з 1 липня 2012 року.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини