Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПС затвердила консультацію про віднесення до складу витрат платника податку на прибуток витрат по операціях з ФОП - "единщиками"

20 лютого 2012, 11:30
1844
0
Реклама

Наказом від 15 лютого 2012 року № 121 Державна податкова служба затвердила узагальнювальну податкову консультацію відносно формування витрат по операціях з ФОП, що застосовують спрощену систему оподаткування.

Відповідаючи на питання про наявність обмежень на віднесення витрат з придбання матеріальних і нематеріальних активів у ФЛП-"упрощенцев" до витрат при визначенні об'єкту оподаткування податком на прибуток, податкова служба вказала, що починаючи з 1 січня 2012 року юридичні особи - платники податку на прибуток можуть включати до складу витрат такі витрати, незалежно від групи, до якої віднесено ФОП, за умови, що такі витрати пов'язані з господарською діяльністю платника.

Нагадаємо, Законом № 4014 - VI виключений пп. 139.1.12 п. 139.1 ст. 139 НКзгідно з яким до складу витрат не відносилися витрати, понесені у зв'язку з придбанням товарів (робіт, послуг) і інших матеріальних і нематеріальних активів у фізичної особи - підприємця, платника єдиного податку.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини