Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Госфинуслуг коментує нові коефіцієнти, що коригують, при страхуванні цивільно-правової відповідальності автомобілістів

5 січня 2012, 18:00
1523
0
Реклама

Госфинуслуг прийняте розпорядження № 708 "Про внесення змін до коефіцієнтів, що коригують, і їх розмірів, затверджених розпорядженням Госфинуслуг від 09.07.2010 р. № 566". Нові коефіцієнти зареєстровані Міністерством юстиції 15 грудня 2011 року.

Цим розпорядженням коефіцієнти, що коригують, які визначають розміри страхових платежів по договорах обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів, були приведені у відповідність з Законом України від 17.02.2011 р. № 3045 - VI "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України відносно дорожньо-транспортних подій і виплати страхового відшкодування".

Відповідно до Законом України "Про обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів" коефіцієнти, що коригують, і їх розміри затверджуються за пропозицією Моторного (транспортного) страхового бюро України (МТСБУ).

Як повідомляє Госфинуслуг, нею пропрацювали пропозиції МТСБУ і, з метою недопущення можливого росту вартості полісу, встановлені коефіцієнти, що коригують, в межах діючих значень. Встановлені діапазони розмірів коефіцієнтів, що коригують, надають можливість страховикові обирати для укладення договорів значення коефіцієнтів без загрози для платоспроможності, а у громадян є можливість обирати страховика, який запропонує найбільш прийнятну для нього вартість страхової послуги.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини