Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінюст затвердив положення про єдину базу банкротів

27 вересня 2011, 14:43
2289
2
Реклама

Наказом Міністерства юстиції України № 3018/5 від 15.09.2011 р. затверджено Положення про Єдину базу даних про підприємства, відносно яких збуджено провадження у справі про банкрутство.

У Базі міститиметься інформація про боржників (юрособах і фізособах-підприємцях); стані провадження у справі про банкрутство (у тому числі, дата і судова процедура, в якій знаходиться боржник); про фінансово-економічні показники діяльності боржника, у тому числі, по погашенню ним заборгованості по зарплаті, про реєстр вимог кредиторів і склад комітету кредиторів, а також інші дані у справі з господарських судів.

Після припинення справи дані по кожному з боржників зберігаються в Єдиній базі даних ще впродовж 5 років.

Утримувачем бази відповідно до Положення значиться Мінюст. Технічне і програмне забезпечення, забезпечення доступу до реєстраторів здійснюватиме адміністратор Бази - держпідприємство "Інформаційний центр".

Реєстраторами (які безпосередньо вносять відомості в реєстр) визначені Утримувач через центр Департаменту нотаріату, банкрутства і функціонування центрального удостоверительного органу, структурні підрозділи Мінюсту в АРК і обласних управліннях юстиції у сфері банкрутства.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини