Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Королівська хоче відмінити процедуру видачі копій ліцензій

25 серпня 2011, 09:12
998
3
Реклама

Народний депутат Наталія Королівська зареєструвала в парламенті законопроект № 9063що передбачає відміну процедури видачі копії ліцензії для кожної філії, кожного відособленого підрозділу ліцензіата, які здійснюють госпдіяльність на підставі отриманої ними ліцензії. А також, відміну процедури видачі копій ліцензії як такій.

Згідно з проектом, відомості про місцезнаходження філій, інших відособлених підрозділів юридичної особи або місце здійснення фізичним особою-підприємцем господарської діяльності, що підлягає ліцензуванню, вказуватимуться в додатку до ліцензії. Порядок оформлення додатка до ліцензії і внесення в нього змін визначатиме орган ліцензування.

Сьогодні, згідно ч. 7 ст. 14 Закону "Про ліцензування певних видів господарської діяльності"завірена органом ліцензування копія ліцензії є документом, що підтверджує право філії або іншого структурного підрозділу ліцензіата на здійснення певного виду господарської діяльності на підставі отриманої ліцензії. Отримувати її необхідно для кожної філії, яка займатиметься діяльністю, що ліцензується. Копія ліцензії видається в тому ж порядку, що і сама ліцензія а за її видачу стягується 17 гривен. Це, на думку автора законопроекту, призводить до втрати часу в чергах при зборі документів і довідок і при представленні їх органу ліцензування, до можливості працівників органу ліцензування відмовити в прийнятті документів.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини