Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінюст оприлюднив законопроект про єдиний документ, що підтверджує постановку на облік юрособ і фізосіб-підприємців

11 серпня 2011, 14:16
2438
3
Реклама

З метою отримання зауважень і пропозицій від фізичних і юридичних осіб Мінюст оприлюднив законопроект "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України відносно визначення єдиного документу, що підтверджує постановку на облік юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців в органах статистики, державної податкової служби, Пенсійного фонду України", розроблений Державним реєстраційною службою України.

Законопроект розроблений у виконання доручення Першого віце-прем'єр міністра України - Міністра економічного розвитку і торгівлі А. Клюева від 18 липня 2011 № 25105/104/1-11 відносно підготовки законопроекту для вдосконалення порядку державної реєстрації.

Основною метою законопроекту є завершення впровадження принципу "єдиного вікна" при здійсненні державної реєстрації суб'єктів господарювання і узятті їх на облік в органах держстатистики, податкової служби і ПФУ шляхом визначення єдиного документу - виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб і фізичних осіб-підприємцівякий підтверджує постановку на облік знову створеного суб'єкта господарювання у відповідних органах.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини