Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ВР скасувала ліцензування ряду видів діяльності у сфері телекомунікацій

5 липня 2011, 11:50
1320
0
Реклама

Сьогодні ВР України ухвалила Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України відносно спрощень умов доступу на ринок телекомунікаційних послуг" (на основі законопроекту № 7031)яким скасувала ліцензування ряду видів діяльності у сфері телекомунікацій.

Так, зокрема, скасовано ліцензування місцевого стільникового зв'язку, фіксованого зв'язку з безпровідним доступом, мобільного зв'язку, надання послуг з техобслуговування і експлуатації телекомунікаційних мереж, мереж ефірного теле-и радіомовлення, дротяного радіомовлення і телемереж, надання в користування місцевих телеканалів електрозв'язку. Здійснення вищезгаданих видів діяльності робитиметься на реєстраційній основі. Реєстр телекомунікаційних послуг вестиме НКРС.

Відповідно до документу, суб'єкти господарювання, що мають намір здійснювати діяльність у сфері телекомунікацій, зобов'язані не менше чим за місяць до початку діяльності подати в НКРС заяву про включення в реєстр операторів, провайдерів телекомунікацій за формою, затвердженою НКРС. До заяви необхідно буде прикласти витягання з Єдиного держреєстру юрособ і фізосіб- підприємців.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини