Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рада вирішила: хто відмовиться від лічильника - газу не отримає

16 червня 2011, 13:17
4282
3
Реклама

Парламент ухвалив з президентськими поправками Закон "Про забезпечення комерційного обліку природного газу" (на основі законопроекту № 7024).

Законом передбачається, що постачання природного газу можливе лише за умови його комерційного обліку (тобто - за наявності у усіх лічильників, які згідно із законом зобов'язані усім встановити розподільники газу :

1) для населення

- комплексно - з 1 січня 2012 року;

- для підігрівання води і приготування їжі - з 1 січня 2016 року;

- тільки для приготування їжі - з 1 січня 2018 року;

2) для інших споживачів - з 1 липня 2011 року.

Для населення лічильники встановлюються за засоби розподільників газу, бюджетні і узяті з "інших" джерел. Підприємці і юрособи повинні будуть сплатити встановлення власного кишені.

Якщо населенню лічильники не встановлять з вини суб'єктів господарювання-розподільників газу, то до моменту встановлення облік газу здійснюватиметься по нормах споживаннявстановленим Кабміном, тобто газ не припинять подавати.

________________________________

Системи ЛІГА :ЗАКОН повністю задовольнять потреби будь-якого бізнесу в нормативній і аналітичній інформації: від приватного підприємця, до великої корпорації. З системами ЛІГА :ЗАКОН Ви завжди будете в курсі усіх змін в правовому полі України. Не упустите можливість підключитися до ЛІГА :ЗАКОН по спеціальних акційним умовам на честь 20-річчя Групи компаній "ЛІГА" і гарантовано отримати подарунок!

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини