Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набуває чинності постанова ПФ про нові спеціальні відмітки в пенсійних посвідченнях

15 квітня 2011, 14:04
1195
0
Реклама

18 квітня 2011 року набуває чинності постанова Правління Пенсійного фонду від 25 березня 2011 року № 8-5яким внесені зміни в Порядок обліку, зберігання, оформлення і видачі пенсійних посвідчень в Пенсійному фонді України і його органах.

Головним серед внесених змін є те, що в пенсійних посвідченнях осіб, що мають інвалідність з каліцтвами (поразками, захворюваннями) слуху, зору, опорно-рухового апарату робитиметься відповідний запис (наприклад: "інвалід ІІ групи/загальне захворювання по зору").

Відмітимо, що нині в пенсійному посвідченні вказуються відомості про групу, причину інвалідності, а також термін, на який вона встановлена.

Обличчям, яким призначена пенсія згідно Закону "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, і деяких інших осіб"у пенсійному посвідченні після виду пенсії тепер повинно буде вказуватися назва органу, де особа перебувала на військовій службі.

Власне, зміни в документ носять точковий характер, і торкаються тільки двох специфічних категорій пенсіонерів. Усі інші зміни, внесені в нормативний акт, відносяться до питань діяльності органів ПФ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини