Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПАУ зареєструвала в Мінюсті форму нової Декларації по податку на прибуток

31 березня 2011, 14:16
3938
1
Реклама

На офіційному сайті Мінюсту з'явилася інформація про держреєстрацію наказу ДПАУ про затвердження форми Податковій декларації по податку на прибуток підприємства.

На сьогодні наказ не набув чинності, але на офіційному сайті ДПС можна ознайомитися з текстом проекту наказу. Слід зазначити, що в цьому проекті відсутній порядок заповнення декларації.

Більше того, вже зараз свої прибуткові декларації вже мають можливість вивчати бухгалтера банків (наказ ДПАУ від 21 березня 2011 року № 98) і страховиків (наказ ДПАУ від 21 березня 2011 року № 97). Проте і ці декларації не мають порядків заповнення.

Можливо, правила заповнення податкової звітності по податку на прибуток ДПАУ планує видати окремим нормативним актом.

Слід звернути увагу платників податків, що 1 квітня 2011 року, згідно з підрозділом 4 Перехідних положень Податкового кодексупочне діяти розділ ІІІ НК, присвячений податку на прибуток підприємств. З набуттям чинності цього розділу більшість підприємств і обслуговуючих їх юристів чекають істотні зміни. Детальніше див. матеріал ЛІГА :ЗАКОН Набуває чинності розділ Податкового кодексу про податок на прибуток підприємств.

Читайте найважливіші новини і професійну аналітику в інформаційно-правових системах ЛІГА :ЗАКОН. Використовуючи системи ЛІГА :ЗАКОН Ви завжди будете забезпечені усіма необхідними формами і бланками для здачі будь-яких видів звітності. ЛІГА :ЗАКОН - Ваш правильний вибір!

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини