Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Захарченко і Янукович потурбувалися про підприємців: введено автовідшкодування ПДВ і заборонено відмовляти в прийнятті звітності

15 березня 2011, 15:41
1451
0
Реклама

Сьогодні в Україні уперше починається автоматичне відшкодування ПДВ. Про це заявив Глава ДПАУ Віталій Захарченко під час зустрічі з Президентом Віктором Януковичем.

Також В. Захарченко заборонив практику відмови в прийнятті податкової звітності від підприємців. Відзначається, що факти відмови в прийнятті мали місце і значно ускладнювали життя малому і середньому бізнесу. Окрім цього, до липня податківці не будуть перевіряти підприємців-фізосіб. Заборонені також перевірки "упрощенцев", "единщиков" і "інших добросовісних платників податків середнього і малого бізнесу".

Серед комплексу заходів, спрямованих на полегшення ведення бізнесу в Україні, передбачено також впровадження електронного сервісу для усіх платників податків.

Про усі найважливіші зміни у сфері фінансів і оподаткування читайте в професійному інформаційно-аналітичному виданні для бухгалтерів "БУХГАЛТЕР & ЗАКОН" у системах ЛІГА :ЗАКОН. ЛІГА :ЗАКОН - Ваш правильний вибір!

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини