Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Проект про земельний кадастр: держакти на землю зникнуть

8 лютого 2011, 17:51
2668
0
Реклама

У парламенті зареєстрований проект № 8077 Закону про державний земельний кадастр, поданий депутатами Валерієм Бевзенко (ПР), Романом Ткачом (НУНС) і Русланом Лукьянчуком (БЮТ).

Відповідно до проекту державні акти на право власності (право користування) на землю припинять своє існування як документи, що встановлюють (що засвідчують право власності) право, на земельну ділянку з 2013 року.

Це ж торкається і інших документів, перерахованих, зокрема в частині 2 статті 126 Земельного кодексу. Цю статтю планують відмінити: розробники проекту вважають недоцільним існування відразу двох що засвідчують право на землю документів - держакту і витягання про реєстрацію речового права.

Також про проект № 8077 читайте в матеріалах "У парламенті зареєстрований черговий проект Закону про Державний земельний кадастр"; "Проект закону про земельний кадастр: відомості кадастру будуть доступні в мережі Інтернет"; "Проект закону про земельний кадастр: коли земучасток стає об'єктом громадянських прав"; "Проект земельного кадастру : реєстрація земучастков".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини