Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПАУ видала детальні рекомендації по заповненню і подачі декларації про прибутки фізосіб податковими агентами

21 лютого 2011, 12:18
6148
0
Реклама

У листі ДПАУ від 17 лютого 2011 року № 4485/7/17-0217 дані рекомендації відносно порядку оформлення і порядку подачі податкової декларації про прибутки фізособи.

Відзначається, що заповнення і подача цієї декларації поширюється на юрособ, самозанятых осіб, представництва нерезидентів, зобов'язаних нараховувати і сплачувати до бюджету податок на прибутки фізосіб, як податкові агенти.

Фактично лист являється детальною інструкцією по правильному заповненню і подачі декларації.

У нім висвітлені питання відносно подачі декларації; її заповнення; заповнення блоків "Показники", "Показники розрахунку податкових зобов'язань", "Інші показники"; коригувань.

Зокрема, відносно коригувань говориться, що воно проводиться податковим агентом самостійно. Якщо необхідно внести коригування до закінчення терміну прийому декларації, подається нова декларація. Уточнююча декларація подається, якщо термін прийому декларації вже закінчився. Заповнення звітної і уточнюючої декларації є однаковим і відрізняється тільки заповненням клітинок "Звітна" або "Уточнююча".

Детально про останні зміни податкового законодавства читайте в популярних електронних інформаційно-аналітичних виданнях "БУХГАЛТЕР & ЗАКОН" і "Дебет-кредит" у системах ЛІГА :ЗАКОН.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини