Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінюст зробив Ліцензійний реєстр арбітражних керівників доступним для користувачів Інтернету

22 грудня 2011, 11:13
1187
0
Реклама

Мінюст розмістив на своєму сайті у відкритому доступі Ліцензійний реєстр арбітражних керівників (розпорядників майна, що управляють санацією, ліквідаторів).

Реєстр містить інформацію про усіх арбітражних керівників, що отримали ліцензію і стали на облік в управліннях юстиції по місцю проживання. Окрім імені арбітражного керівника в Реєстрі можна побачити серію і номер ліцензії, а також термін її дії і найменування органу, що її видав.

Нагадаємо, згідно статье5 Закону "Про ліцензування певних видів господарської діяльності", Ліцензійний реєстр ведеться спеціально уповноваженим органом з питань ліцензування.

Указом Президента від 06.04.2011 р. № 395/2011 Мінюст визначено головним органом в системі центральних органів виконавчої влади по формуванню і забезпеченню реалізації державної політики з питань банкрутства. Відповідно до покладених на нього повноважень, Мінюст видає, переоформляє і анулює ліцензії на здійснення діяльності арбітражних керівників (розпорядників майна, що управляють санацією, ліквідаторів), приймає рішення про визнання таких ліцензій недійсними, а також здійснює контроль за дотриманням арбітражними керівниками ліцензійних умов.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини