Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджений порядок розробки проектів землеустрою для цілей сільгоспвиробництва

7 листопада 2011, 16:35
1144
0
Реклама

Як повідомляє урядовий сайтКабмін 2 листопада постановою № 1134 ствердив Порядок розробки проектів землеустрою, що забезпечують еколого-економічне обгрунтування сівозміни і впорядкування угідь.

Порядок визначає механізм розробки проектів землеустрою, що забезпечують еколого-економічне обгрунтування сівозміни і впорядкування угідь.

Як відзначається в документі, проект землеустрою розробляється з метою організації сільськогосподарського виробництва і впорядкування сільськогосподарських угідь у межах землеволодінь і землекористувань для ефективного ведення сільськогосподарського виробництва, забезпечення раціонального використання і охорони земель, створення сприятливого екологічного середовища і поліпшення природних ландшафтів.

Проект розробляється на підставі рішення відповідного органу виконавчої влади, органу місцевого самоврядування або суду про проведення робіт по землеустрою і укладеного відповідно до нього договору між землевласником (землекористувачем) і розробником проекту землеустрою.

Розробником проекту може бути юридична або фізична особащо має ліцензію на проведення відповідних робіт по землеустрою.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини