Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ГКЦБФР міняє правила торгівлі ЦБ

21 листопада 2011, 17:18
1407
2
Реклама

Держкомісія з цінних паперів і фондового ринку вносить зміни в Правила здійснення діяльності по торгівлі цінними паперами. Рішення про це було прийняте на черговому засіданні Комісії і представлене до держреєстрації в Мінюст.

За твердженням директора Департаменту методології регулювання ринку цінних паперів Олексія Тарасенкоцей нормативно - правовий акт розкриває загальні вимоги до договорів, вимоги до диллерскому договору, до договору брокерського обслуговування, вимоги до разового замовлення, до договору комісії і субкомісії.

Окрім цього, в нім містяться вимоги до договору доручення і андеррайтингу, вимоги до організації внутрішнього обліку торговця, а також - порядок проведення звіряння наявності засобів, цінних паперів і інших фінансових інструментів. Їм регламентується звітність торговця перед клієнтом.

У ГКЦБФР сподіваються, що тепер зміст Правил задовольнить усіх представників фондового співтовариства, а зміни посприяють припиненню порушень на ринку цінних паперів, захисту прав інвесторів і розвитку ринку ЦБ.

Рішення орієнтовно набуде чинності 1 січня 2012 року, але не раніше дня його офіційної публікації.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини