Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Митні перевізники, що отримали ліцензії, не втрачають права займатися цією діяльністю

1 листопада 2011, 12:51
886
0
Реклама

Підприємства, яким були видані ліцензії на здійснення посередницької діяльності митного перевізника до набуття чинності Закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України про обмеження державного регулювання господарської діяльності", не втрачають права займатися цією діяльністю. Таке укладення було зроблене в листі Держмитслужби від 25.10.2011 року № 12/1-12.4/2201-ЕП.

Не менш важливим, являється укладення Держмитслужби про те, що норми Закону "Про ліцензування певних видів господарської діяльності" і виданих на його основі нормативно-правових актів застосуванню не підлягають. Це дає підстави вважати, що підприємства, що мають ліцензії на здійснення діяльності митного перевізника не піддаватимуться ліцензійним перевіркам з боку митниці.

Нагадаємо, що Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України про обмеження державного регулювання господарської діяльності" відмітив необхідність отримання ліцензій на ряд видів діяльності, у тому числі, на здійснення діяльності митного перевізника.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини