Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутати хочуть розслідувати "порушення Конституції і законів України" Віктором Ющенком

31 жовтня 2011, 18:00
2157
6
Реклама

У парламенті зареєстрований проект постанови № 9365 про створення Тимчасової слідчої комісії (ТСК) для розслідування діяльності Віктора Ющенка. Автор проекту - народний депутат Кирило Куликов (НУНС).

Як випливає з тексту проекту постанови, ТСК створюється у зв'язку з невідомими напрямами витрачання добродійних засобів на будівництво "Дитячої лікарні майбутнього" і припиненням будівельних робіт на цьому об'єкті. Мета ТСК - розслідувати питання "зникнення" добродійних засобів, а також "інших порушень Конституції і законів України Президентом України Ющенка В. А.".

До складу Комісії з проекту повинні увійти представники парламентських фракцій : ПР, БЮТ, НУНС, КПУ, а також Народній партії. На посаду Голови ТСК запропонований Геннадій Москаль (НУНС)заступника - Іван Вернидубов (ПР).

У пояснювальній записці автор проекту вказує, що на будівництво лікарні за ініціативою Віктора Ющенка було зібрано 147 млн 201 тис. гривен, в 2009 році лікарня почала будуватися, а в 2012 році повинна була здаватися в експлуатацію. Доля зібраних коштів не відома.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини