Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ратифікована Гарантійна угода для реалізації проекту по енергоефективності

24 жовтня 2011, 16:12
767
0
Реклама

Сьогодні, 24 жовтня, набуває чинності Законщо ратифікує Гарантійну угоду (Проект по енергоефективності) між Україною і Міжнародним банком реконструкції і розвитку (далі - Угода), підписане 10 червня 2011 року. Само Угода набуде чинності з дати напряму МБРР повідомлення про прийняття ним доказів по виконанню усіх необхідних умов Україною.

За цією Угодою Україна виступає гарантом Укрексімбанку, що зробив висновок з МБРР угода про фінансування останнім проекту по енергоефективності ("Догода про позику"). Сума що надається МБРР позики складає 200 млн. доларів США. Термін погашення - 30 років.

Згідно з умовами Угоди, "без визначення граничних термінів або обмежень щодо будь-яких зобов'язань, передбачених Гарантійною догодою, Гарант цим безумовно гарантує як основна відповідальна особаа не лише як поручитель, належну та вчасну виплату основної суми Позики, процентів та інших зборів за нею, а також премії за дострокове погашення Позики згідно з положеннями Попади про позику".

Проект по енергоефективності спрямований на фінансування заходів, сприяючих поліпшенню ефективності енергоспоживання українських підприємств і скороченню питомої ваги традиційних енергоносіїв в структурі витрат реального сектора з одночасним позитивним впливом на стан природного довкілля.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини