Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Томенко попросив Азарова розробити механізм надання пільг для бізнесу, що підтримує спорт

5 січня 2011, 12:35
836
0
Реклама

Замспикера Микола Томенко звернувся у Кабмін з проханням прискорити розробку і введення в дію нормативних актів, які дозволять на практиці реалізувати норми Закону про фізкультуру що стосуються заохочення добродійній діяльності у сфері фізичної культури і спорту.

Нагадаємо, 1 січня 2011 року набув чинності Закон України "Про внесення змін до Закону України "Про фізичну культуру і спорт" і інших законодавчих актів України". Впроваджена цим документом нова редакція Закону "Про фізичну культуру і спорт", зокрема, передбачає заохочення добродійності в цій сфері. Так, ст.47 Закону визначено, що держава може надавати додаткові пільги для осіб, які здійснюють добродійну діяльність у сфері фізкультури і спорту.

Також у своєму зверненні Томенко вказав, що практичне застосування вказаних норм можливо тільки за умови прийняття відповідних нормативних актів, що визначають порядок надання пільг, умови добродійності і тому подібне. Тому Кабмін, на думку замспикера, повинен якнайшвидше розробити механізми застосування нових норм для бізнесу, що підтримує спорт.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини