Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПАУ затвердила новий Порядок оформлення результатів податкових перевірок

24 січня 2011, 14:00
3523
1
Реклама

Наказом ДПАУ від 22 грудня 2010 роки № 984 затверджений новий Порядок оформлення результатів документальних перевірок з питань дотримання податкового, валютного і іншого законодавства.

З моменту набуття чинності документу припинить дію Порядок оформлення результатів невиїзних документальних, виїзних планових і позапланових перевірок з питань дотримання податкового, валютного і іншого законодавства, затверджений наказом ДПАУ від 10 серпня 2005 року № 327.

Новий Порядок розроблений на підставі того, що набуло чинності з початку 2011 року Податкового кодексу і відповідає його нормам.

Зокрема, Порядком врегульовані наступні питання:

- основні терміни і вимоги до оформлення результатів перевірок;

- зміст акту (довідки) документальної перевірки;

- інформативні додатки до акту;

- порядок підписання акту (довідки), порядок його реєстрації і зберігання;

Наказ доки не набув чинності. Він почне діяти з дня офіційної публікації.

Детальніше про питання оподаткування і взаємини з Державною податковою службою читайте в популярних щотижневих електронних виданнях "БУХГАЛТЕР & ЗАКОН" і "Дебет-кредит" у системах ЛІГА :ЗАКОН.

Компанія "ЛІГА :ЗАКОН" проводить унікальну акцію - усі володарі ексклюзивного диска з офіційним текстом Податкового кодексу від ЛІГА :ЗАКОН мають можливість з 17 січня по 11 лютого підключитися до системам ЛІГА :ЗАКОН на пільгових умовах*! Не упустите можливість підключитися до ЛІГА :ЗАКОН!

* під "пільговими умовами" мається на увазі підключення за 60 гривен при единоразовой платі абонентського обслуговування за 4 місяці.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини