Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НКРЕ підвищила тарифи на електроенергію на 30 %, але не для усіх

13 січня 2011, 13:53
10192
14
Реклама

Національна комісія регулювання електроенергетики підвищила тарифи для населення на 30 % з 1 лютого 2011 року. Відповідне рішення комісія прийняла на засіданні, повідомляють ЗМІ.

Так, тариф на електроенергію складе 31,67 коп/кВт-час (з урахуванням ПДВ). Застосування нових тарифів здійснюватиметься тільки для тих об'ємів електроенергії, які були спожиті понад встановлених граничних рівнів: більше 150 кВт-час електроенергії (без електроплит і електроопалювання), а також більше 250 кВт-час (з електроплитами і електроопалюванням).

Крім того, тарифи для населення, що проживає у сільській місцевостіпідвищаться до 29,25 коп/кВт-часдля населення, що проживає у будинках, обладнаних кухонними електроплитами (у тому числі в сільській місцевості), - до 24,34 коп/кВт-час.

Тарифи залишаться на колишньому рівні незалежно від об'ємів споживання для таких категорій населення:
- населення, яке проживає у багатоквартирних будинках населених пунктів, не газифікованих природним газом, і в яких відсутні або не функціонують системи централізованого теплопостачання;

- для багатодітних сімей, які виховують трьох і більше дітей;

- приймальних сімей (сім'ї, що узяли на виховання від одного до чотирьох дітей);

- для дитячих будинків і гуртожитків сімейного типу.

Також НКРЕ підвищила тарифи на електроенергію, яка відпускається населеним пунктамдо 30,73 коп/кВт-час, населеним пунктам в сільській місцевості - на 6,53 коп./кВт-час до 28,31 коп./кВт-час, а населеним пунктам з будинками, обладнаними електроплитами, електроопалювальними установками (у тому числі в сільській місцевості) - на 5,4 коп./кВт-час до 20,4 коп./кВт-час.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини