Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Минтранссвязи пропонує не страхувати пасажирів таксі в обов'язковому порядку

13 липня 2010, 16:40
659
1
Реклама

Міністерство транспорту і зв'язку збирається доповнити норми, регулюючі страхування від нещасних випадків на транспорті. Що відповідає проект запропонований Міністерством і обнародуваний для обговорення на його офіційному сайті.

Змінами в Положення про обов'язкове особисте страхування від нещасних випадків на транспорті (затверджене постановою КМУ від 14.08.1996 р. № 959) запропоновано не поширювати обов'язкове страхування на пасажирів таксі і легкових автомобілів під замовлення.

Ними також планується закріпити обов'язок перевізника до початку діяльності видати кожному застрахованому пасажирові при нерегулярниха також регулярних спеціальних перевезеннях страховий поліс.

Страховий тариф по обов'язковому страхуванню водіїв на залізничному, авто- і електротранспорті проект визначає у розмірі 0,2 % страхової суми за кожного застрахованого (при перевищенні страхових платежів над відшкодуваннями страховики відраховуватимуть страхувальникам половину різниці).

Розмір страхової суми для кожного застрахованого пасажира на транспорті збираються підвищити з 3000 до 6000 неоподатковуваних мінімумом прибутків громадян (до 102000 грн.).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини