Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінпромполітики розробило Ліцензійні умови для виробництва регуляторів росту рослин

13 липня 2010, 15:47
645
0
Реклама

Мінпромполітики оприлюднило проект Ліцензійних умов здійснення господарської діяльності по виробництву пестицидів і агрохімікатів (тільки для регуляторів росту рослин).

Умови поширюються на усіх суб'єктів господарюваннящо виробляють пестициди і регулятори росту рослин на території Україниі встановлюють організаційні, кваліфікаційні і особливі вимоги для цього виду діяльності. Органом ліцензування передбачено, згідно з проектом, Міністерство промислової політики.

Для отримання ліцензії передбачається необхідність подачі заяви і пакету документів, вказаних в ст. 10 Закону "Про ліцензування певних видів господарської діяльності".

Відповідно до пункту 3.2 пропонованих Ліцензійних умов для виробництва пестицидів і регуляторів росту необхідно мати нормативні документи стандартизації; технологічний регламент виробництва пестицидів і регуляторів росту; виробничі приміщення і документ про право власності (оренда) на них; позитивні укладення (оформлені листами) органів контролю за охороною праці, протипожежною і екологічною безпекою, дотриманням санітарно-епідеміологічних норм виробництва; дозвіл на ввезення, виготовлення і використання незареєстрованих пестицидів і агрохімікатів; інструкції, розроблені на основі затвердженого технологічного регламенту.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини