Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Президент запропонував відмінити деякі норми податкового законопроекту 6337

15 червня 2010, 12:08
4627
3
Реклама

Президент України подав на розгляд ВР законопроект № 6517яким вносяться зміни в ряд податкових законів. Норми, які пропонує змінити Президент, ще не діють. Більше того, Закон, що містить ці норми (вони передбачені законопроектом № 6337)ще навіть не підписаний Президентом.

Проте, Віктор Янукович вже зараз пропонує відмінити норми, що стосуються збільшення термінів податкових перевірок (тобто привести їх до нынедействующей редакції ст. 11-1 Закону "Про державну податкову службу"). Також пропонується відмінити норму про те, що органи ДПС можуть проводити позапланові податкові перевірки без попередження платника податківколи податківці мають інформацію про ухилення платника податків від сплати податків, і, крім того, відмінити норму про можливість призупинення течії термінів податкової перевірки до 30 днів.

Пропонується також відмінити норму Закону "Про оподаткування прибутку підприємств" про те, що в 2010 році платник податків може включати до складу валових витрат лише 20 % негативного значення об'єкту оподаткуваннясформованого на початок 2010 року. Також законопроект торкається і інших норм, які вводяться законопроектом № 6337, наприклад, встановлення органами місцевого самоврядування податкових пільг.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини