Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Довідки-характеристики БТИ підуть із звернення

6 квітня 2010, 12:45
6613
0
Реклама

Відповідно до наказом Мінюсту № 615/5 від 26 березня 2010 року, яким затверджені також і зміни до Інструкції про порядок здійснення нотаріальних дій нотаріусами Українипідприємства БТИ (бюро технічної інвентаризації) з 1 червня 2010 року здійснюють видачу витягань про реєстрацію прав власності на нерухоме майно, витягань з Реєстру прав власності на нерухоме майно і оформляють свідчення про право власності на об'єкти нерухомого майна на спеціальних бланках за зразком, затвердженому Мінюстом.

Довідки-характеристики на нерухоме майно, що видаються і вживані досі, більше не видаватимуться з 1 червня 2010 року. Зміни про це внесені в ті пункти Інструкції, згідно з якими для перевірки характеристики нерухомого майна разом з витяганням з Реєстру прав власності на нерухомість допускалося у місцевостях, де БТИ не підключені до Реєстру прав власності або інвентаризація не проведена, подавати також і довідки-характеристики БТИ або довідки відповідного органу місцевого самоврядування.

Довідки-характеристики, видані до 1 червня 2010 року, будуть дійсними впродовж 3 місяців з дня видачі і нотаріуси зобов'язані будуть їх приймати для здійснення нотаріальних дій впродовж зазначеного терміну.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини