Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Дозвіл на вирубування зелених насаджень доведеться чекати довше

23 лютого 2010, 13:23
1127
0
Реклама

Кабінет Міністрів прийняв постанову, що збільшило термін видачі дозволу на вирубування зелених насаджень рівно у 4 рази. Про це йде мова в постанові КМУ № 135яке дуже швидке може набути чинності.

Згідно з внесеними змінами, юридичною або фізичною особою, що подала заяву про видалення зелених насаджень і пройшла усю "підготовчу" процедуру аж до моменту підготовки проекту рішення про видалення зелених насаджень, доведеться запастися трохи більшим терпінням. За новими правилами, остаточне рішення - після вступу вказаного проекту рішення - прийматиметься компетентним органом у течію не 7 днів, а цілого місяця.

Отримавши на руки копію цього рішення, заявник зобов'язаний сплатити відновну вартість зелених насаджень, які будуть видалені : дерева, кущі, газони і навіть квітники в населених пунктах. Ордер на видалення зелених насаджень, як і раніше, видаватиметься не пізніше наступного робочого дня після подачі заявником документу про сплату відновної вартості зелених насаджень, що підлягають видаленню.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини